Visie

 

Buro PRS: voor bouwkundig ontwerp en interieur lid BNI.

Buro PRS ontwerpt voor exterieur en interieur, voor zowel particulieren als bedrijven.
Het werk van Buro PRS wordt gekenmerkt door haar zorgvuldige benadering van de ontwerpopgave. Wij vinden een goede samenwerking belangrijk. De vraagstelling van u als opdrachtgever staat voor ons centraal. Het ontwerp, wat met gevoel voor detail, materiaal, kleur en sfeer wordt gemaakt, laten we zoveel mogelijk naadloos aansluiten bij de omgeving. Een dergelijke benadering kan alleen als men de kwaliteit van de omgeving maar ook de kwaliteit van detailleringen, materiaal , kleur en sfeer kent en erkent.

-       Dat houdt in bij nieuwbouw: de natuurlijke omgeving.

-       Bij een renovatie / aanbouw: een aansluiting bij de bestaande bouw.

De kunst van een goed ontwerp is iets nieuws te realiseren dat het gevoel geeft er altijd al te zijn geweest, dat gelijk een vertrouwd gevoel geeft”.

Buro PRS staat voor kwaliteit, functionaliteit en samenwerking. We hebben oog voor materiaalgebruik en detaillering. Naast originaliteit en verrassende details is bruikbaarheid voor ons een belangrijk uitgangspunt. Wij laten ons dan ook graag inspireren door mooie ontwerpen en designs uit heden en verleden. Maar ook door beelden van alledag. In ons bestaan zijn projecten in nieuwbouw, verbouw, inrichting en advies gerealiseerd. Onder deze projecten bevinden zich scholen, woonhuizen, interieurs, kantoren, hotels en restaurants. U kunt ons inschakelen bij uw (eerste) plannen voor verbouw, nieuwbouw en renovatie. Wij kunnen u met onze ervaring en deskundigheid behulpzaam zijn bij bouwaanvragen en bouwbegeleiding. Met onze creativiteit zijn wij in staat uw wensen om te zetten in volwaardige schetsontwerpen, interieur- en exterieur ontwerpen. Ook kunnen wij op uw verzoek interieur adviezen geven. Een goede samenwerking met de opdrachtgever staat bij ons hoog in het vaandel; wij leveren maatwerk. Het gehele ontwerp- en bouwproces wordt door ons in enkele fasen geknipt:

-       Opmetingen en schetsontwerpen

-       Verzorgen van complete bouwaanvraag trajecten (evt. wijziging Bestemmingsplan)

-       Uitwerken, maken van werktekeningen en detailleringen

-       Bouwbegeleiding

Al deze onderdelen zullen in de offerte apart worden aangeboden.