Werkwijze

 

In 2000 ontstond er een vaste samenwerking tussen  Rik Sybesma, ontwerper van in- en exterieur en Peter Rozendal, bouwkundig projectleider. Dit is in 2001 uitgemond in de oprichting van Buro PRS. Met de volledige naam: Buro PRS  buro voor bouwkundig ontwerp en interieur lid BNI. Buro PRS ontwerpt voor exterieur en interieur, voor zowel particulieren als bedrijven.

De creatieve leiding is in handen van Rik Sybesma, de bouwkundige verantwoording ligt bij Peter Rozendal. Door een intensieve samenwerking tussen beiden is het mogelijk om de bouwkundige problemen op een creatieve, verrassende en vooral mooie manier in te vullen. Deze werkwijze is/geeft een meerwaarde aan o.a. detaillering en is daarmee een voorwaarde om een uitgebalanceerd en mooi resultaat te bereiken; iets wat Buro PRS laat zien.

De algemene verantwoording voor een project is in handen van Rik Sybesma, die gezamenlijk met de benodigde specialisten (afhankelijk van de opdracht) het project van begin (eerste kennismaking) tot het eind (oplevering) begeleidt. Buro PRS levert maatwerk.

Bij Buro PRS zijn momenteel 4 mensen werkzaam,  en is gevestigd in Naarden.

Voor informatie of een aanvraag kunt u een vrijblijvend gesprek aanvragen met Rik Sybesma of Peter Rozendal.